Brojač posjeta
99102
 
Blog
petak, siječanj 23, 2009
*
I opet me vrti. Poput moćnog vjetra. Ljetne oluje koja iznenadi. I dok se svi razbiježe, ostajem stajati na stijeni. Uz more. Glave zabačene na iza. Kose rasplesane na valovima toplog daha koji će tek pokazati koliko je jak. Zatvorenih očiju. Upijam. Zvukove. Mirise. Divljinu prirode. Neukrotivost koja me uvijek oduševi. I raširenih ruku čekam. Prve kapi pljuska. Onog prekrasnog. Kratkog, a tako osvježavajućeg. I stojim. Nepomično. Sa tragom osmijeha na licu.

Poput pogleda. Kada se usred razgovora nađeš u situaciji da nisi niti svijesna da si zapela. Da gledaš možda tren predugo. Ili preintezivno. Jer, energija tvog pogleda šeta do njega. I dodiruje ga. Sramežljivo ga ispituje. Spontano traži pukotine njegove aure. A ti i dalje samo sjediš. Nijema. I gledaš u njega. Kao da si megnetizmom privučena. Vrsnim hipnotičkim umijećem prikovana za njegove oči. Dok doza nelagode sa sekundama popušta. A pogled postaje sve dublji.

Ili poput dodira. Onog kojeg očekuješ. Kojemu se nadaš. Dok sjedite jedno pored drugoga i prikrivate želju. Jer nije vrijeme. Jer se bojite reakcije druge strane. I nekako ne biste htjeli razmišljati o tome. Ali, jedino što ti se mota po glavi je baš to. Dodir njegovog prsta kako klizi po tvojoj ruci. I kao da ti čita misli, preplavi ga trenutak nježnosti. I krene laganim pokretom po tvom obrazu. Koji se kao obris spušta niz vrat. Dodiruje tisuće hipersenzibilnih sitnih točkica. I nestaje tamo negdje iza kose. A ti zatvaraš oči. Jer ta jagodica njegovog kažiprsta prenosi ti toplinu po cijelom tijelu. I uživaš.

I kad se sve zavrti, kad gravitacija izgubi jačinu. Kada sunce može biti i plave boje, dok se nebo žuti. Kada ti više ništa nije bitno, a sve ti je najbitnije. Onda možeš sve. Poslagati boje u dodire. Staviti note u riječi. Mirisima ukrasiti trenutke. Čarolijom preplaviti dušu. Jer, opet te vrti. A tebi se to sviđa.


.
amami @ 03:30 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.