Brojač posjeta
99102
 
Blog
subota, svibanj 24, 2008
*
Sjećam se večeri kada smo prvi puta komunicirali. Par dana smo visili na chatu, iako smo iz istog grada. Nekako si se uvukao u moje misli i nisam te mogla izbaciti iz njih. Jurila bih doma na net, samo da opet izmijenimo koju riječ. Moje prvo chat poznanstvo koje me stvorilo ovisnom, koje me mamilo i tražilo da dođem. I ti si priznao da si se tako osjećao. A, taj sam se dan baš htijela obrisati. I onda si ti kliknuo na mene. I zaboravila sam na brisanje.

Konačno, sakupila sam hrabrosti da izađem u realu. Kod mene je to bilo podosta teško. Nekako sam odlučila kockati, bila sam drsko hrabra. I onda smo se upoznali. I nisam zažalila. Tjedan dana svakodnevnih nalaženja na kavama uz i dalje nezaobilaznu komunikaciju u našem dnevnom boravaku - chatu. Ti kao pingvinić, a ja kao paketić s mašnicom. Do kasno u noć, puno puta i do ranog jutra. I drugi dan opet ispočetka. Isti chat, kava na Korzu, pa opet chat. I kao da nismo shvaćali što izvodimo. Možda samo nismo razmišljali kamo to sve vodi. Jer nam je bilo lijepo, ugodno, pa nismo niti morali razmišljati o tome.

Sjećam se tog upoznavanja koje je rapidno krenulo u određenom smjeru usamljenih ljudi. Konačno i prvog poljupca, tako čudnog, na neromantičnom mjestu. Kada si već skoro iskočio iz kože od želje da me poljubiš, ali kao nisi bio spreman za novu vezu. Smijala sam se tome, iako mi je bilo drago što vidiš dijelove mene koje ti nisam pričala. Jer si mi više puta rekao da nisam osoba za 'onako, usput', da sam prevrijedna krivih koraka. A ja sam samo uživala u tvojem društvu, upijala tvoju osobnost, osjećala ritam i jačinu tvoje energije i nisam očekivala ništa. Ali znala sam da ću dobiti jako puno, jednog dana.

I krenuli smo. Na put kojim putujemo još uvijek, s nekim malim pauzama na vidikovcu sa strane i laganim smetnjama u stilu odrona na cesti. Putovali smo puno, vrijeme se broji u godinama. Ali i dalje se sjećam svih onih vožnji, švercanja od sv.nikole, svih uspona i padova. Svih osmjeha, sve ljutnje, sve radosti, sve tuge, svih riječi, sve šutnje. Svega. Ljubavi, uvrijeđenog ega, inata, smijeha, dodira, pogleda, mirisa. I kada je padala kiša, puhala bura, padao snijeg, sijalo sunce, sparine i visokih temperatura. Svega se večeras sjećam. Kao da radim mali osvrt na sve do sada.


I nekako, ne mogu drugačije zaključiti, nego da imam priliku ili da moram sve nanovo prolaziti, znam da bih opet sve ispočetka na isti način. Ne bih ništa mjenjala. Sve se dogodilo s razlogom.

Jer, sve se uvijek događa s nekim razlogom. I sve je baš onako kako treba biti.


amami @ 09:40 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.