Brojač posjeta
99107
 
Blog
utorak, ožujak 4, 2008
*
Jednom ću ti doći, u snove. Nježno ću se uvijati u scenarij koji projicira tvoja podsvijest. Kao lahor ću se pojaviti, biti ću tek tren koji ćeš zapaziti, pogled koji će ti privući svu pažnju. I tada ću vjetrovito nestati. I već ću ti nedostajati. A bila sam samo vizija stotinke, momenat pogleda.

Ali, neću otići. Ostati ću u tvojim skrivenim mislima, potisnutim željama. Kucati ću u ritmu tvojeg srca, upijena u tvoju nutrinu. Disati ću s tobom, iako ćeš ti poželjeti da dišem kraj tebe. Pretapat ću se iz tvoje podsvijesti, skrivenih prostorija tvog uma, u realnu i svjesnu želju. Postati ću netko kome želiš zaroniti u pogled. Netko koga želiš upoznati, dodirnuti, imati kraj sebe. Ali prvenstveno, netko koga želiš slušati kako priča.

Tada ću izaći iz te ograničene dimenzije. Dozvolit ću ti da mi čuješ glas. Hladan i nedostupan, da ti provjerim iskrenost i želju. Pričati ćeš plitkog daha, ne vjerujući da me konačno čuješ. Izgarati ćeš za toplijom bojom mojih riječi. Nenametljivo, molit ćeš me za malo naklonosti, jer sam prestala biti tvoja fikcija, imaginacija. Od prevelike želje, postati ćeš nespretan, zbunjen, kao mali dječarac. Takvom spontanošću nitko neće moći odoljeti. Osmijeh potvrde pokriti će moje usne, pogled u očima lagano će potamniti i otvorenih kanala promijenit ću glas u onaj nježniji, mekši. Slušati ćeš upijajući sve što trenutno možeš. Imati ćeš osjećaj da ti je duša puna. Ruke će se prestati tresti. I ti ćeš se smijati.


Moj glas, kao vjesnik nečeg željenog, trebat će ti svaki dan. Davati ću ti tvoju potrebu, svjesna da ti to više nije dovoljno. Riječi će ti postajati ozbiljnije, a boja glasa intimnija. Sudržavati ćeš se priznati mi istinu. Zamišljat ćeš me kako izgledam. Kakve pokrete radim dok pričam. Kako se smijem. Polako, ali sigurno, poželjeti ćeš više. Pokušati ćeš zamisliti kako su mi usne mekane kada ljubim, koliko mi je topao dah, kako mi koža miriše. Kakav mi je pogled kada sam u strastvenom zagrljaju i da li moji uzdasi zadovoljstva bježe preko mojih usana. Vizualizacija će ti postati nešto prejako, tako neophodno. Želja će rasti iz dana u dan, tiho i postojano bubriti će u tebi. Intezitet osjećaja zabrinuti će te, ali nećeš se željeti brinuti. Uživati ćeš. Ugoda će ti biti velika, kao pravi dar s neba. Postat ću ti smisao dana. Netko bez koga više ne možeš zamisliti večer. Mislit ćeš da sam ti se podvukla pod kožu, iako nećeš biti ni svjestan da sam bila i dublje u tebi. I to dugo vremena.

Dok me još nisi ni zapazio u snu.
amami @ 14:32 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.