Brojač posjeta
99107
 
Blog
četvrtak, svibanj 22, 2008
*
Zoveš me. Zazivaš mi ime. Nježnim glasom mamiš. Znaš da sam slaba na takve trenutke, kada još snena čujem tvoju boju glasa. Tako prilagođenu nitima moje duše. Namještenu na frekvenciju koja ti otvara sva moja dobro zatvorena vrata prema drugima. Ti znaš sve te pregrade jednim dahom pretvorenim u riječi, lagano otvoriti. Dano ti je da to možeš. Na meni je samo da izreagiram, jer drugačije niti ne mogu. Prejaka je tvoja moć. I uvijek, samo joj se predam s velikim zadovoljstvom.


Još u polusnu, mumljam riječi za dobro jutro. Sva sam usporena, pokreti su mi mazni. Oči su mi još snene i zatvorene. Mičem kosu s lica jer me škaklje. U otkriveni obraz dobivam nježni poljubac. Usne su ti hladne, jer je moje lice toplo od kreveta. Mirisom me opijaš, tako na par centimetara od mene. Lakomo udišem dobro znani miris koji djeluje na moje tijelo, puni me iznutra. Usne me tvoje dodiruju po licu, vratu. Plahtu lagano povlačiš prema niže, usne su ti žedne moje kože. Dodiruješ mi rame, jezikom ga maziš. Ježim se od dodira tvoje ruke. Prsti su ti hladni, ali znam da će se uskoro ugrijati.

I dalje u polusnu, mumljam kako mi je lijepo. Ne razmišljam, ništa me ne brine. Izbacujem sva svoja ticala, predajem se osjetilima. I samo osjećam. Tvoje usne nemirno putuju mojim nagim tijelom. Svako toliko pomaknem tijelo, spontano se prilagodim tebi i tvojem istraživanju. I dalje sam usporena. Tiho govoriš da sam topla i mirisna od sna. Sada su ti usne i prsti iste topline kao i moje tijelo. Uvijam se nježno, sneno. Dah mi postaje brži i plići. Srce mi počinje sve brže lupati. Polusnenost posustaje.

Budiš me. Tako predivno, da čak ni na kavu nisam pomislila. Predajem ti se. Jutros, tako iskreno, spontano i željno. Ljubiš me. Sve vatranije jer shvaćaš da sam sada budnija. Gledaš me. Otvaram oči, mutne od želje, sjajne od pohote koju si probudio u meni. Prekrivaš me. Svojim pogledom, svojim mirisom, svojim tijelom, svojim ritmom.

Dan je započeo nepatvorenim pokretima, dodirima. Još jedan naš novi dan.

amami @ 13:55 |Komentiraj | Komentari: 33 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.