Brojač posjeta
99102
 
Blog
subota, kolovoz 9, 2008
*
Stajem na loptu. I nebitno da li na nozi trenutno imam marte, tenisice, japanke ili sandale na štiklu. Stajem na nju. Sa grintom u sebi. Sa smjerom kojim želim ići. Previše usputnih i slijepih ulica je iza mene. Gubljenje vremena kao već poduži pakao. Samo mi se sam vrag još u lice nije nasmijao. Ali, naprosto osjećam da je tu negdje. Blizu.


Hodanje. Toliko koraka. Iako sam više tip za vožnju. Naravno, ja za volanom. I ne znam kako su me nagovorili na ovo?! Noge su mi već bolne. Umor kao nuspojava svega toga. Da sam mogla birati, ne bih. Ali, birati nisam mogla. Kao i tako mnogo puta u životu. Naprosto shvatiš da hodaš predugo. Uhvatiš se u jednom trenu kada se zapitaš: Kamo? Čemu? A ja, žedna već. I nadam se da ono ispred mene nije fatamorgana. I sa ogromnom željom sjesti. Odmoriti. Tijelo nagraditi za trud. I presložiti pitanja u sebi.

Dosta je bilo! Stajem. Sa odlučnim pogledom u očima. A, ako je suđeno da baš i štiklu u tom trenu imam, poslužit će. Sigurna sam. Do tada, trg sa ogromnom fontanom. Udobna stolica prepuna mekih jastučića u hladovini. I hladna voda sa kockicama leda u čaši ispred mene. Dovoljno.

__________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪

"7000 caffè" Alex Britti

. . .
amami @ 21:28 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.