Brojač posjeta
99107
 
Blog
nedjelja, svibanj 11, 2008
*
Delicatamente imperfetta! Da, to sam ja. Nježno nesavršena. Čudiš li se tome? Naravno da ne. Imaš dovoljno godina i nadam se inteligencije, da ti je jasno da si mi upravo dao municije dovoljno za cijeli jedan rat. Tko živ- tko mrtav!? Hoću li ga započeti? Ne, ti si ga započeo kada si meni poslao poruku koju sam ja kao trebala nekome drugome proslijediti. Toliko o hrabrosti da kažeš što misliš. Toliko o tome. A i ne želim se spuštati na tvoj tako niski nivo, da mi se od puzanja najlonke ne poderu i da ne počnem kihati od alergije na prašinu. Treba misliti prvo na sebe, kažu mudri ljudi.

Drskost mi daje istina, hrabrost mi daje ljubav. A tebi? Koliko ćeš se još skrivati iza slatkoriječivosti, iza skrivenih poruka od ostatka svijeta? Koliko će se još zlobe nakotiti u tom tvom usamljenom gnijezdu, da bi nahranilo tvoju dušu, koja je uz tvoj karakter i tvoje pravo lice, istinsko razočaranje. Jer, pravo lice čovjek pokaže tek kada gubi, zar ne? Ego, obraz, glavu ili novac, nebitno.

Grijeh je staviti tvoje riječi ovdje i uprljati ovu dolinu u kojoj primarno svira muzika ljubavi. Ona ista muzika koja je kod tebe ispod ukrašenog papira puna falševa, krivih nota i ritma koji dobrano kaska prema zadanim dobama u taktovima. Karma ti je danas još više označena negativnom vibrom, jer ti je ego poletio previsoko, a paranoja ti raste iz dana u dan sve više. Svemir te kažnjava, i ja se ne smijem u to petljati.

U biti, žalim te. Jer, svu zlobu i zloću usmjerenu prema drugima, Svemir ti vraća poput bumeranga, dodajući u tvoj život još reski budućih silnih promašaja. Dodajući još pokoji gram frustracije, Karma ti postaje preteška. Samozavaravanje ti raste. Uvjeravaš samog sebe da vrijediš više, mada realnu sliku znaju samo ljudi kojima si pokazao pravo lice. I žalim te, iskreno.

Ipak, u skladu s pozitivnom energijom, želim ti svako dobro. Iskreno i iz dubine moje duše koju si htio zacrniti, uprljati i poželio joj loše. I opraštam ti, jer drugačije ne znaš, a meni nisi bitan da bi me se doticala tvoja zloba. Da, nisi mi bitan. Shvati to i prihvati. Nisi nikada niti bio. I ne zavaravaj se, nitko ti uslugu nije mogao napraviti, jer ti usluge nisu niti trebale. Ne zanosi se, pogledaj istinu u oči. Smiješna je kada se s njom pomiriš, naravno samo dok ti ego spava.

Želim ti iskrenu ljubav, osmijehe iz duše. Želim ti da prestaneš glumiti da si ono što nisi, da se pomiriš s time kakav si. Tek ćeš tada biti sretan, okružen ljudima sličnim sebi. Ne može svatko biti poseban, niti pozitivan. Netko mora i služiti da balans Svemira funkcionira.

Moje oružje i dalje ostaje moje i jedino ispravno za mene:
Tolerancija...
Istina...
Pozitivna energija...

______________________________________________

Ovo je odgovor na tvoju privatnu poruku. Bez skrivanja, bez kulisa i šaptača, javno pred svima. Moj način. Prepoznati ćeš se. Toliko mi je stalo da shvatiš, da ti javno pišem. Ujedno, iskreno se nadam da je to tvoja zadnja poruka upućena meni. Ubuduće, svoje ratove vodi sam i ne opterećuj me više, kako i dolikuje osobi tvojih godina. Have a life.

______________________________________________


amami @ 21:50 |Komentiraj | Komentari: 40 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.