Brojač posjeta
99107
 
Blog
petak, ožujak 28, 2008
*
Buđenje je za mene, od kada znam za sebe, odvratan dio dana. I dok se neki raduju jutru, moje počinje tek nakon kave. Totalni sam mrgud dok se sva ne dovodem u red. Kao da mi mozak odbija informaciju da sam ustala, i tek uz dobru dozu predobre kave, profunkcioniram. I kada me prođe ljutnja što sam se uopće morala dignuti iz toplog kreveta, mogu se i ja početi radovati jutru.

Danas mi je dan započeo nježnim pokretima u krevetu. Sva sam bila mazna. Moja osjetila bila su na najvišoj granici i zrak sam mogla doticati rukama. Osjećala sam se preporođeno. Kao da su svi moji problemi bili rješeni. Kao da je svijet bio predivan. Kao da je sve najbolje i nije postojalo ništa ružno ili tužno oko mene. Kao da, hm.

Digla sam glavu s jastuka i pogledala na sat. Imala sam još vremena. Vratila sam se u udobnu poziciju i razmišljala, što je čudno jer, (Hallo, jutro je!?!), nisam popila kavu. Nisam se mogla prepoznati. Može li san tako djelovati na mene?!? Jesu li snovi hrana za dušu? Je li moja duša gladna? Vjerojatno, ali pitanje je čega je to gladna? Zanesenosti ili seksa? Jer bilo je i jednog i drugog u snu. Osjećala sam se tako puteno! Mislila sam da bi se trenutno mogla poseksati s nekim tko je kraj mene, iako je jutro. Dobro, ne baš s bilo kime. Ali da je tu recimo taj Marko, mislila sam da mi kava ne bi trebala. I tko je on uopće?

Sjećala sam se njegovih dodira, tog tijela. Predivno muško tijelo, ne previše dlakavo, jake ruke, praktički ravan trbuh, čvrste noge. Meke usne…, topli jezik…, nježni dodiri…, prsti koju su vrlo spretni…, sposobni…, neumorni…, ….. mmmmm. Oči! Te prodorne oči koje su pozorno pratile moju reakciju. Lice mu je bilo u magli. Tijelo mi je opet preplavila strast. Taj san je bio tako stvaran. Bila sam puna osjećaja kao da se to događa sada, kao da se to uopće i dogodilo! Dižem pogled (ja sam u snu, replay) ljubimo se,…. otvaram oči i gledam njegove zelene. Konačno sjećam mu se lica. Prepoznajem ga. Poznajem ga! Pa to je ….. hm, mogu samo reći da se ne zove Marko, da je moj susjed i da je oženjen već masu godina jer ima i velikog sina.

Moj susjed! Bože, na što sam ja spala?! Umjesto da sanjam sina koji ima dvadeset i nešto godina, ja sanjam oca od četrdeset i nešto. Toliko o snovima. Trebala mi je kava, podhitno! A poslije sam se mislila da mi možda treba i Froud. Vjerojatno nekakav kompleks oca ili starenja.

Ma da. Realnost zna biti brutalna. Pogotovo kada si mlada žena puna principa i još k tome, i zbog toga, sama.


amami @ 14:25 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.