Brojač posjeta
99107
 
Blog
subota, kolovoz 9, 2008
*
Bio je pričljiv, a ja šutljiva. Bio je samoživ, a ja sam ga promatrala. Imao je karmu predivnog bića, koju sam upijala. Bio je nasmijan, dok sam se ja samo očima smješila. Pun šala i doskočica koje se nisam niti trudila zapamtiti. Bio je mlad.

Promatrao me kao ženu, a ja njega kao mladu dušu. Svidjelo mu se što vidi, dok sam ja tražila tragove njegove nutrine u pogledu. Želio mi se svidjeti, iako mu nisam dala do znanja da je to već postigao. Zavodio me bez skrivanja i kulisa, a ja sam samo htjela da to i potraje. Bio je vrlo drag u svojoj ulozi, da sam uživala.

Bio je siguran u uspjeh, pa sam ga pustila neka vjeruje da je tako. Pričao je razigrano o sexu, dok sam ja ramišljala o vođenju ljubavi. Volio je avanture i usputnu tjelesnu ljubav, dok sam se ja samo mogla prepustiti sa povjerenjem i emocijama.

Želio je nešto površno, dok ja nisam bila na to spremna. Htio je nešto posebno, dok meni nikakve posebnosti u tome nije bilo. Posegnuo je prema meni, dok sam se ja izvijala i objašnjavala. Zbunjeno se smijao i znala sam zašto. Krivo je shvatio moju naklonost, a to sam sama kriva. Jer, dok je on meni ugađao i nadao se cilju, bila sam previše zanesena traženjem nečega. Bilo čega. I nisam mu rekla.

On je htio nešto kratko i slatko, a meni bi to bilo pregorko. Njega nisu zanimale posljedice, a meni je jedino bilo bitno kako ću se osjećati i za tjedan dana. Trenutna sreća i zadovoljstvo u zamjenu za nemir ili bol. Mladost i površnost, naspram duše koja je već dovoljno patila. Jer, on je želio samo moje tijelo, a ja sam bila zaljubljena.

__________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪
"Gli uomini non cambiano" Mia Martini

.
. .
amami @ 13:22 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.