Brojač posjeta
99102
 
Blog
srijeda, svibanj 21, 2008
*
Rano ujutro, bila je posebno dobre volje. Ništa je nije boljelo, ništa je nije živciralo, ništa je nije moglo naljutiti. Sve je mogla, sve je stigla na vrijeme. Voljela je muškarca koji je tek prije par mjeseci počeo pravilno pokazivati svoje emocije. I bila je voljena, znala je to i istinski osjećala. Novac je bio na računu. Cifra od koje je mogla mirno spavati i više se nije morala brinuti. Poslovi su se slagali jedan na drugi, sve je pokazivalo u smjeru uspješnog poslovanja.


Dan je bio savršen. Kiša je padala i padala, ali ona se divila svom velikom kišobranu i smiješila se. Hodajući po svom kvartu, stala je u pekari po ono malo slatko pecivo koje joj uz Lavazzu na poslu, tako savršeno paše. Odradila je praktički cijelojutarnji posao u svega dva sata. I došlo joj je da poskoči od lakoće koju je osjećala. Osmijeh nije skrivala. Zadovoljstvo je zračilo iz nje na očigled. I baš ju je bilo briga što će drugi pomisliti.

Kasnije, istog dana, znala je da će sve biti u redu. Naprosto, znala je. Test je postao pozitivan. Bolje vrijeme nije moglo biti. Čestitala je sama sebi. I pohitala reći njemu.


amami @ 12:37 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.