Brojač posjeta
99107
 
Blog
srijeda, travanj 16, 2008

_____________________________________________________

    AndNowSomethingCompletelyDifferent

_____________________________________________________

Bila je ljuta. A, to nije bio dio njene osobnosti. Sve može prije ljutnje. Ali, ovaj put je stvarno bila ljuta. Osjećala je kako bijes raste u njoj. Sjela je za komp da napiše blog. Nadala se da će tu količinu negativne energije moći ispucati putem riječi. Krenula je, ali inspiracija za nježne tekstove trenutno je štrajkala. Imala je volje samo sve izbaciti iz sebe, natipkati, pa kud puklo da puklo. Tjednima, mjesecima čak šutjela je. Trpila i držala u sebi. Previše se ljudi pravilo dobronamjerno, ma svi sveci i svetice od reda. Netko je i sa više nickova vršio ofenzive. Veselo na prvi pogled, vrlo trulo na drugi. Ništa od nježnog bloga, shvaćala je. Činjenice i razlozi ljutnje jednostavno su htjeli i morali izletjeti van.

Ali čemu? Kome? Ta, ljutile su je najviše blogerske flundre. Frustrirane domaćice ili nedo*ebane studentice koje nisu znale ništa drugo raditi nego tračati o ljudima koji vrijede tako mnogo više od njih. One iste, kojima je cilj bio pokupiti što više informacija ljigavim ulizivanjem na pp. I po mogućnosti, dobiti što više komentara provokativnim rečenicama na svom blogu. Rejting je što? Mjesečna plaća? Recite i njoj kolika je, možda bi i njoj dobrodošla još jedna plaća.

Svijet je sastavljen od raznih vrsta biljaka, životinja. Ali, i ljudi. Neki žive svoj život i nemaju pojma ništa o internetu, a kamoli o pisanju blogova. Drugi IMAJU svoj život, dok im je isti bloger samo način izražavanja. A treći, njihov život JE bloger, razni messengeri i zauzeti muškarci, jer svoj koji imaju ne cijene, ne poštuju, nego glumataju i prave se kao da su nešto drugo što nikada neće biti. Jadno. Žalosno. I oprosti im Bože jer ne znaju što čine. Amen.

Amami je ljuta! I to jako. Dakle, JA sam ljuta!

I ako imate još koji trač, koji detalj nekoga s nekim, čestitam vam. Bravo za vas! To će vam sigurno omogućiti da lakše položite ispit na faxu, da opet ne prevarite svog sirotog dečka, da platite režije od muževlje plaće ili da se uopće sjetite da doma imate muža i dijete.

U međuvremenu, ne opterećujte me takvim glupostima. I ostavite se mog privatnog života, jer moji su postovi za vas samo priče koje pišem. Hvala.


_______________________________________________________________

ps.OvoNemaVezeSaMeniDragimBlogericama, AViZnateKojeSte;)

amami @ 22:05 |Komentiraj | Komentari: 47 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.