Brojač posjeta
99107
 
Blog
četvrtak, ožujak 20, 2008
*

O, da. Voljela je mirise. Od predivnog mirisa tek spečenog kolača koji mami na zalogaj, preko mirisa cvjetova, mokre zemlje, do svježih mirisa plahti osušenih na suncu. Ali na jedno je bila posebno slaba. Miris muške kože. Tako neodoljiv, tako nepatvoren, istinski poseban.

Svako tijelo ima svoj miris, malo drugačiji od ostalih. Budući da su joj mirisi bili tako bitni, onda je i njen ljubavnik morao mirisati po njenom ukusu. Na znoj, onaj smrdljivi bila je alergična. Nije tolerirala svom muškarcu da smrdi. Ne u današnje vrijeme kada su postojali proizvodi da su svi mogli mirisati na kilometar. I kada je ona toliko osjećala mirise i davala im veliku pažnju.

Nevjerojatan je bio njezin talenat, kako bi uvijek znala izabrati muškarca koji joj je savršeno lijepo mirisao. Bez ukrasna kozmetiče industrije. Naravno, bio je i odličan ljubavnik. Ali, to je ionako znala čim bi osjetila taj parfem njegovog tijela. Bio je nepogriješiv pokazatelj, kao i njena intuicija.

Njen je muškarac bio skoro pa čistunac. Svako bi toliko bio pod tušem. Pazio je na svoju higijenu. Mudro pratio kako bi se ona oduševila kada bi se za nju friško obrijao. Tako ga je s većim guštom ljubila i ne bi ostajali tragovi na njenom nježnom licu. I nije voljela da stavlja neki teški miris na sebe, jer onda bi njegov njoj tako potreban, ostao skriven.


A, ona je voljela taj njegov miris. Unique. I kada bi stavila nos na njegov vrat i udahnula, sve čakre bi se povezale i osjećala bi neodoljivu želju ostati uz njega. Postati dio njega, uvući se u njegovu nutrinu, biti on. Uz osjećaj da je uz pravog, da je sve u redu i da joj je tu mjesto.


Ali, miris kože se s vremenom mijenja... kako se mijenja naklonost prema osobi...
amami @ 02:50 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.