Brojač posjeta
99102
 
Blog
utorak, svibanj 13, 2008
*
Do kasno u noć sam te čekala. Gubila sam vrijeme, nadajući se da ćeš što prije doći. Konačno si stigao, umoran od puta. Nakon tuširanja, legao si kraj mene u krevet. Svi su već spavali, samo smo nas dvoje bili budni. Budni i sami u mom krevetu. Prešutna dozvola ostalih ukućana. Pričala sam ti svoj dan. Prepričavao si i ti svoj. A već je bilo tri u noći. Zagrljeni, obasjani svjetlošću mjeseca koji se šepurio u obliku slova 'd'. Bilo je vrijeme. Znali smo. I htjeli smo to.


I sinoć sam te osjećala, kako kliziš svojim prstima po meni. Kako istražuješ svaki dio mene. Kako hrabro vrtiš dlan i prilagođavaš ga mojim oblicima. Kako uživaš u tome. I nije bitno što to inače radiš često, koliko oduševljava tvoj pogled. Kao da je svaki put prvo istraživanje nepoznatog, čekaš moju reakciju koja ti je vodilja naših intimnih trenutaka. Uranjaš u mene s tim tvojim prodornim pogledom, koji bi i ledenu kraljicu otopio u trenu. Obasjavaš me svojom energijom i ogromnom željom kada posežeš prema meni.

Trnci su mi prolazili niz kičmu od zadovoljstva, tijelo mi se ježilo od miline. Oblikovala sam se prema tvojim pokretima, spontano se savijajući i nudeći ti moje tijelo. Ubrzavala sam tempo pokreta. Postajala sam nestrpljiva. Preželjna, dok si mi usnama ostavljao vlažne tragove po vratu i niže. Uzdisala sam sve brže. Stenjući, pošaputala sam tvoje ime. Tada si znao da više ne mogu čekati. Znao si da sam na pragu erupcije divlje strasti u meni. Kada me više ništa ne zanima, osim tebe i nas.

Budio me miris. Polako se kroz san uvlačio u mene, tako intezivan i poznat. Tako potreban. Tvoja ruka nježno je krstarila po mojim nagim leđima. Poljubac, prvo u kosu, onda i na desno rame. Uživala sam u tvojim laganim dodirima, dok mi je koža još bridila od sna. Dok su osjetila još bila tako drugačija jer svijest nije preuzela glavnu riječ. Pod nosom osjetila sam miris i sneno sam se osmijehnula. Polako sam otvarala oči. Soba je bila okupana suncem. Nisam se prevarila glede onog mirisa.

Gledala sam u šalicu tople kave koju si mi stavio na krevet. I preko nje, u tvoje plave oči. Dobro jutro. 


amami @ 11:45 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.