Brojač posjeta
99107
 
Blog
utorak, travanj 15, 2008
*
Noćas se želim igrati s nama. Staklene perle pustiti za neke druge večeri. Obruče egoizma pobacati kroz prozor. Sumnje pospremiti za neke druge dane, kada ništa pametnije nam se ne bude dalo raditi. Ljude koji nas stalno ometaju i smetaju čarobnim štapićem pretvoriti u rajske ptice, da im se za promjenu možemo diviti dok ih gledamo.

Ugasiti sunce, upaliti mjesec, posijati zvijezde i sjesti na predivnu klupu iz vremena renesanse. Diviti se slapu moćne i bistre vode. Upijati mirnoću noći. Pogledom loviti krijesnice. Dodirom mirisati nas. Glazbom izluditi sitne niti našeg ritma, tako nepatvorenog duboko u nama.

Raspustit ću svoje duge kose i bosa zaplesati na mjesečini. Trava će biti meka, a rosa će mi hladiti noge. Ruke ću ispružiti i vrtit ću se u krug, s osmijehom razigrane duše. Neopterećena. Bijela haljina praviti će oblik cvijeta šireći se oko mene, prateći me vjerno. Zahvaliti ću za sve blagodati kojima obiluje moj život. Zaplakati ću za sve pokore koje tek trebam odraditi. Posebna, jer večeras je ta noć, leći ću se kraj tebe. Sretnu i tako divlje moćnu, zagrlit ćeš me nježno i poželjeti mi laku noć.

Poljubac u čelo biti će zadnje što ću pamtiti, prije negoli utonem u san.

amami @ 00:30 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.