Brojač posjeta
99107
 
Blog
utorak, srpanj 22, 2008
*
Zadnjih sam dana nekako romantična. Nježna. Nešto mi se događa. I umjesto da razbijam glavu o tome, ja uživam. Hedonistički se prepuštam tom osjećaju. Maštam. Sanjam vrlo slikovite snove. Boje su mi intezivnije. Osjeti su mi na maximumu. I divno mi je. I onda pomislim, kada bih mogla... Poljupci. Dodiri.


Znate li da poljubac ima pozitivno djelovanje? Ma, naravno da znate. Tko se ne voli ljubiti?! Ne poznajem takve ljude. Možda samo oni koji se boje intimnosti. Ali velika većina, sigurna sam, uživa u toj vrsti intime. Problem je jedino ako se često ljubite sa više njih, jer onda se magičnost poljupca smanjuje, a to nije dobro.

Meni je poljubac najdivniji i najintimniji doživljaj u kojem uživam s osobom koja mi je bitna. Do koje mi je stalo. Totalno otvaranje duše, predaja ega i inata, ulazak u zajedničku energiju. Ispreplitanje te energije. Kada mozak smanji svijesne radnje i samo upijam osjetima kao leptir svojim ticalima. Koji puta poljubac mi je jako potrebno maženje moje duše, koje ne završava i vođenjem ljubavi kao sexom, nego čisto punjenje moje emocionalne košarice. Nježni dodiri, duboki pogledi. I poljubac. Prije, sada i poslije. Stalno.

Ima trenutaka kada smo previše obuzeti svojim obavezam. Financijskim i inim poslovima. Tada ni taj poljubac nije tako uspješno pozitivno čišćenje mozga i predavanje osjetilima. Treba znati sam sebe natjerati odmaknuti sve probleme, kada nije vrijeme za njih. A, kada vaša ljubav stoji pred vama spreman zaronit svojim pogledom u vaš, definitivno nije vrijeme za ništa više, osim njega i vas. Dakle, terapija laganog ljubljenja s voljenom osobom. Antistres program.

I brzo će vam izbiti iz glave sve negativne misli, samo ako to dozvolite.

__________________________________________

Budući da mnogi kukaju i grintaju na talijanski, eto vam pjesma s engleskim titlom. Sada ne možete reći da niste razumijeli. Iako se sva ljepota sihova pogubila putem prijevoda, na japanski nije imalo smisla prevoditi. Uživajte.

.
"E ritorno da te" Laura Pausini
. . . .
amami @ 23:37 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.