Brojač posjeta
99107
 
Blog
subota, travanj 12, 2008
*
Jutro. Nježni poljupci buđenja kroz san su je dozivali. Dodiri ljubavi tjerali su njeno tijelo da se pomakne, okrene prema njemu. Miris ju je već davno omamio, ovo je sada bilo čisto uživanje u njemu. Prošaptano 'dobro jutro, ljubavi' doprlo je do nje, u trenu kada je svoje crne trepavice pomaknula i otvorila oči. Susrela je dva plava oka koja su je gledala s ljubavlju i naklonošću koja treba ženama da se osjete zaista voljene. Spontani osmijeh zadovoljstva prekrio joj je lice, ugoda je bila ogromna. I samo još jedan zagrljaj. Njen je nos bio na njegovom vratu, njegove ruke klizile su po njenim nagim leđima. I dan joj nije mogao ljepše započeti.

Kavu je ispijala polako. Čak joj je bila ukusna. Iako nije voljela tursku, ova je bila skuhana samo za nju. Na dvd-u vrtila se snimka jednog koncerta i cijela soba bila je okupana suncem i glazbom. Ona je sjedila za radnim stolom i tipkala. On je bio na krevetu, u poluležećem stavu i u krilu držao laptop. Oboje su bili online. Svatko na svojim linkovima, svatko sa svojim nickovima. Tog jutra, dijelila ga je sa svima, kao i on nju. Koji sat prije toga imali su samo jedno drugo. U reali. Ali tada, igra s nickovima je bila zabavna. Komentar njemu, pustila je na šaljivi način. Vratio joj je istom mjerom, ali u svom stilu. I nitko nije mogao znati, da tren prije negoli su natipkali komentare, da su njegove usne ljubile njene. Imala ga je u virtuali, ali najbitnije, imala ga je i u reali. Na svega pola metra od sebe.

Kasnije te večeri, šetali su obližnjim parkovima i ulicama, sretni i ispunjeni. Večer je bila ugodna i proljetna, lagano prohladna, ali savršena za šetnju. Mirisala je na raznorazne voćke u cvatu i vlagu napadale kiše u zemlji. On je bio, kao i uvijek, s njene lijeve strane i njena ruka bile je oko njegovog struka. Desna mu je bila prebačena preko njenog ramena. Njihova klasična poza za šetnju. Uskoro su se samo držali za ruke i to je već bilo dovoljno. Samo taj dodir isprepletenih prstiju, ugodna konverzacija i poljupci svako toliko, radili su i tu večer da bude posebna. Ušli su u kafić, jer je ona to zatražila. Njena potreba za kavom bila je česta i zato se trudio imati razumijevanja. Kasnije, krenuli su prema doma kada se grad počeo puniti ljudima koji vole noćne vikend izlaske.

Kada su stigli doma, nije bilo bitno što je na televiziji, što se događa na netu. Nije bilo vrijeme za filmove, serije, nickove, blogove. Bilo je vrijeme za realnost, u kojoj su postojali samo on i ona, zajedno.

amami @ 17:45 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.