Brojač posjeta
99102
 
Blog
ponedjeljak, svibanj 5, 2008
*
Pogledajmo naše rukotvorine stare godinu dana. Nije li jutro svanulo baš s mišlju da opkoračimo sve prije nas? Kišne su kapi ionako tako moćne, da ispiru svaki suvišni osjećaj s mog lica. Ali, ujedno odnose i sve loše što se nakupilo na tim sitnim borica oko očiju. Jel' od smijeha? Ma, naravno. Ta, smijem se svakodnevno. Najviše sebi, to me naprosto veseli. I dajem te osmijehe svima koji trebaju, čak i onima kojima nije niti bitno.

Totalna prostitucija osmijeha. A, naplata stiže u vidu bora koje korektor uporno skriva i pokriva. I to sve dijeluje, do slijedećeg osmijeha, kada se korektor pod pritiskom sitnih mišića lica, povlači i kapitulira. Vidi, smijem se i svojoj razbarušenoj kosi, koja sirota uvijek na red dolazi na kraju, kada je sve ostalo savršeno namješteno na meni. Spremno za pokazivanje.


Gledaš me dok mi pružaš kavu i zbunjeno slušaš moj monolog. Zatečen si mojim riječima. Privučen mojim izgledom. Ima nešto primamljivo za tebe u ženi koja sjedi u donjem rublju i lamentira o tko zna čemu, sa žarom u očima i strašću koja izbija iz njene bijele puti. Prvobitni poriv ti je da mi proviriš u torbu i provijeriš jesam li uzela onu tako potrebnu tableticu da bi suvisla pregrmila dan. Ne, dragi, ne treba mi takva kemija.

Treba mi mali osmijeh dok mi dodaješ tu kavu, treba mi osjećaj da kava nije gorka i da, oh da! Treba mi sve nešto što mi nije nadohvat ruke, a danas sam tako lijena posegnuti dalje od toga. Umorna sam ti mili, od svih osmoza zadnje vrijeme. Umorna od previranja koja vrište u meni. Savršeno zrela za leć' na krevet za icijeljivanje i odspavati dugo, dugo. Dok se duša ne odmori. Dok se mozak ne zaželi aktivnosti. I dok se tijelo ne orosi od želje za dodirom.


Danas sam opet savršeno namazala lice, tako da bi se svima pogled gubio na mojim dugim i crnim trepavicama i da ne gledaju u oči. Stavila sam i dekoltiranu haljinu na sebe da im pogled opet luta. Što dalje od očiju. Jako su tamne. I taj pogled nije za svakoga. Eh, da. Danas sam i usne namazala kurvinski crvenom, osjećaj pin up djevojke pojačat ću tom haljinom koja će mi istaknuti struk i bokove.

Za kraj, vidi, obuvam ove cipele na petu koje ti voliš. Dozvolit ću ti da hodaš iza mene i diviš se ljuljanju mojih bokova u hodu. Da, dozvolit ću ti i da me ne ljubiš dok su mi usne tako crvene. I naravno, držati ćeš me za ruku dok hodamo, da se ne poskliznem u ovim štiklama.


Nije lako biti pin up djevojka, pogotovo kada postaneš žena. I evo, gledaj, osmijeh samo za tebe jer ti je kava danas tako slatka. A sada, idem urediti ovu divlju kosu. Jer, što je žena bez frizure?!

amami @ 10:20 |Komentiraj | Komentari: 56 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.