Brojač posjeta
99107
 
Blog
četvrtak, kolovoz 14, 2008
*
Upoznala sam jednu ženu. Malo mlađu od mene. Jutros. Još pospana, sa premalo kofeina u sebi, gledala sam joj oči. Dok smo se upoznavale. Prekrasno plave. Dok smo izmjenivale dojmove sredine. Uokvirene crnim trepavicama. Dok smo se smiješile jedna drugoj. Neobičnog oblika. I dok smo ulazile u sobu. Predivne oči. Koje zrače posebnom energijom. Svidjela mi se odmah. Zavela me svojim pogledom. I lagano promuklim glasom kojim je govorila.


Prostorija je bila polumračna. U pozadini svirala je ambijentalna glazba. Negdje putem izgubila sam trunke srama, te sam se počela skidati. Gledala me, više kao slučajno. Kada sam grudnjak otkopčala, okrenula se prema meni. Nisam je pogledala u oči. Legla sam na krevet. Samo u gaćicama. Po njenoj želji, na trbuh. Trudila sam se normalno disati. Opustiti. I čekala sam. Osluškivala njene korake dok mi se približavala. Bila sam spremna. Za njene dodire.

Prvo mi je položila dlan na vrat. Drugi na dno kralježnice. Točke opuštanja. Znala sam da joj je bilo jako bitno opustiti me dobro. Tada je svoje dlanove i nemirne prste počela pomicati po mojoj koži. Kao da je svirala po mom tijelu. A ono, kao podatan instrument, davalo joj je sve od sebe. Uz pokoji promukli udisaj ili zadovoljno mrmljanje koje bi pobjeglo preko mojih usana. Ideja davanja u njene ruke bila je famozna. Ona je naprosto znala što radi. A ja sam uživala. I predala joj se bez zadrške.

Kasnije, tražila je da legnem na leđa. Nisam znala što me sada čeka. Opuštenost i ugoda plesale su sobom na zvukove one iste glazbe. Stala je iznad mene i pogledala me. Počela mi je pomicati kosu sa lica. Nježno. Dodirivati obraze. Istraživački. Usne. Polako. I cijelo vrijeme gledala je direktno u moje oči. Tada mi je dodirnula ramena. Rekla je da me još treba malo opustiti, te mi krenula masirati vrat. Topila sam se od njenih dodira. Duboko sam disala. Upijala mirise ulja. I lebdjela na nekom hedonističkom oblaku.

Kada sam se dovoljno opustila, krenula je sa posebnom pažnjom obrađivati moje lice. Prvi sam si put priuštila ovako poseban aromaterapijski tretman lica i tijela. I bilo je predobro.  

__________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪
"Senza pietà" Anna Oxa


. . . .
amami @ 17:53 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.