Brojač posjeta
99107
 
Blog
ponedjeljak, kolovoz 4, 2008
*
Bilo je lijepo. Bila je svjetlo. Toplo. Bilo je sve u meni. Dječje. Razigrano. Iskreno. Nasmijano. Bilo je proljeće. Moje vrijeme. Drugo ime moje duše. I sve je zamirisalo. Na ponovno rođenje. Na novi početak.
I dok sam gledala leptira u letu, znala sam.

Vrijeme sazrije. Priče se zatvore, da bi se nove mogle otvoriti. Kao da je veliki propuh ako priču za sobom ne zatvorimo. Kao da od siline vjetra, novu ne možemo otvoriti. Vrijeme zaleđeno u trenu ostaje i postaje prošlost, sadašnjost i budućnost. I stojimo na tom mjestu. U toj agoniji nemogućnosti novih priča. Novih koraka. Pomaka. I udišemo taj ustajali zrak kroz analize koje ubijaju sve lijepo. Bezvoljnost nas tjera da postojimo i budemo u tom oblaku sivila i patnje. Ali, potrebno je jako malo za dalje.


Zatvorimo priče. Vrijeme je. Krenimo dalje. Sa osmijehom. U neke nove. Gdje leptiri samo nas čekaju da nam pokažu predivne mirise tek procvjetalih ravnica. Gdje se boje prelijevaju i bude osjetila koja smo zaboravili. Gdje ćemo probuditi sve ono što vrijedi u nama. I podijeliti sa nekim tko će to znati i cijeniti. I tko će to isto osjetiti.

Jer, uvijek je proljeće.

_______________________________________________♪♫♪♫♫♪♫♪
"Maledetta primavera" Loretta Goggi

.
. .
amami @ 12:18 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.