Brojač posjeta
99107
 
Blog
nedjelja, travanj 20, 2008
*
Noć je prekrila sve, pokazavši obilje zvijezda. Njih je istaknula na nebu, kao ukras za kasne šetače. Večer je bila topla kako i dolikuje jednom srpnju. Stajala je nasred spavaće sobe. Kose podignute u crnu pundžu. Bez trunke šminke na licu. Prirodna i naga. Gledala je odraz svog tijela u ogledalu. Prije, kada je izašla ispod tuša, obrisala se nježnim frotirom. Cijelo tijelo namazala je mirisnom kremom 'Game' od Davidoffa, prikladnog imena jer je i bilo vrijeme za igranje. Ljeto je kao stvoreno za odmor i igrice. A još je bio i vikend i on je imao malo više vremena. Oboje su bili odmorniji, naspavani i kilometrima daleko od svog grada.

Posegnula je za bočicom parfema na komodi kraj ogledala i ostavila trag, po kapljicu na strateški odabrane dijelove tijela. Miris joj je ispunio nosnice. Tih nekoliko kapljica potaknulo je u njoj onaj osjećaj putenosti kada se počne širiti tijelom. Brže i intezivnije. Zatvorila je oči i prepustila se trenutku ugode. Pogled joj se još ispod tuša počeo mijenjati. Fizički je osjećala kako joj oči drugačije na sve gledaju. Kako joj se nijansa pogleda promijenila. Čak su joj i pokreti postajali mekši, graciozniji. Bokovi gipkiji u hodu. Kao da se ona cijela pretvarala u zavodljivo biće. Osjećala se erotično. Suptilno i sigurno u sebe.

Opet je stala ispred ogledala. U rukama je držala dijelove krpica te ih polako, s velikom pažnjom odjenula. Te se večeri odlučila za bijelu boju. Najviše je voljela crne kombinacije, koje su uz njenu kosu radile predivan kontrast s bijelom kožom. Ali, izloženost solariju i suncu zadnjih par mjeseci promijenilo je ten njenog tijela. Kontrast je sada bio s drugom bojom. Bijeli grudnjak. Boxe, savršeno izrezane, napete. Isti komplet, ista boja, i vrlo kvalitetna čipka. Razmišljala je i o samostojećim čarapama. Zbog potpunog dojma. Ali, ipak je odlučila noge ostaviti slobodne.

Bijela haljina, kombinacija lana i satena, skliznula joj je preko glave na tijelo. Prelila se po njoj u savršenom slapu i ostala stajati raskopčana. Povukla je skriveni patent ispod pazuha i napravila se pravilna forma haljine. Svilene bretelice na ramenima, pristojan izrez na dekolteu, ušici koji ističu grudi. Stisnuta u struku, lagano komotna na bokovima, i lepršava od butina na niže. Nataknula je sandale i zakopčala remenčiće. Oko vrata stavila je ogrlicu od velikih drvenih perli zagasito crvene boje. Crnu maskaru nanijela je na svoje trepavice. Crvenim sjajilom nježno prešla preko usana. Protrljala ih je i napućila prema ogledalu da bi osmotrila jesu li dobro namazane. Za kraj, skinula je kopču s glave i protrljala kosu kratko nagnuvši glavu na dolje. Kada se ispravila, kosa joj se rasula se po golim ramenima u crnim valovima.

Pogledala je na sat i shvatila da je već gotov s poslovima i sigurno je nestrpljivo čeka. U torbu stavila je osnovne stvari bez kojih nikada nije izlazila van. I jedan dodatak. Nekoliko metara svilene trake purpurno crvene boje. Iste boje kao i ogrlica na njoj. Trake joj neće zatrebati prije povratka u sobu, ali znala je da će na nju posebno djelovati time što su joj tako blizu. Zadnji pogled na svoj odraz u ogledalu davao je izgled žene koja je zadovoljna sobom. Žene koja je sigurna u sebe. Na izlasku, ugasila je svjetlo i zatvorila vanjska vrata apartmana.

Kroz neko vrijeme će se vratiti. Još će se osjećati miris njenog parfema u zraku. On će uključiti glazbu, a ona će izvaditi trake i držati ih u rukama. Prići će joj. Polagano i nježno, s pogledom koji će joj paliti kožu. Predavat će mu se postepeno. Poljupci će postajati sve smioniji, strastveniji. Ruke će putovati, željne dodira, željne upijanja. Dahom će je izluđivati. Uzdasi će postajati sve učestaliji. U datom momentu, leći će na krevet. Biti će već oslobođeni odijela i haljine. Tada će trake, koje su joj cijelo vrijeme bile u ruci, rastegnuti i nježno ga krenuti sputavati. Prvo ruke, jednu po jednu, cijelo vrijeme ljubeći ga. Onda će mu prekriti oči. Ne jako stisnuti, tek toliko da mu ograniči pogled.

Da, još samo nekoliko sati i igra će započeti.


amami @ 17:07 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.