Brojač posjeta
99102
 
Blog
nedjelja, kolovoz 10, 2008
*
Bio je sve što sam tog trena htjela. Trebala. Netko tko mi je previše značio. Netko tko je tada ušao u moj svijet iz nekog čudnog razloga. I odmah zasjeo na tron mojeg vidnog polja. Osoba za koju sam bila spremna napraviti što god je trebalo. Možda tada jedini koji je tako rapidno uspio uvući mi se u svaku poru bez ikakve sile. Osmijeh koji je automatizmom pozivao harfe na sviranje i sunce da se ukaže na najljepši način. Samim time što se smijao vrlo rijetko. Na kapaljku. Patetika mog trenutka. Veliki dio mog 'odraslog' života.

Na pokazivanju osjećaja bio je škrt. Maska ili karakter, tada to nisam znala. Ali, njegovi osjećaji bili su mi jako bitni. Stoga sam se koji put osjećala kao neka amazonska ratnica u bikiniju ukrašenom lišćem i trakom u kosi ala Rambo. Sa pincetom u ruci. Mučenje 'žrtve' sastojalo se u vađenju emocija tim istim oružjem. Ali, moje lice nije bilo ukrašeno ratničkim bojama kao ostalim ratnicima. Nego čisto. Bez trunke šminke. Bez maski. Iskreno. Sa ljubavlju. I sa nadom.

Imala sam ja još uloga. Danas kada promislim i previše ih je bilo. Nekako spontano bi se to dogodilo. Samo bih se našla u nekoj roli, začuđena svojim talentom. Ulozi za koju nisam niti znala da je mogu prezentirati, osjetiti i odraditi u maniri školovanih ljudi. Naime, nikada školu glume nisam pohađala. Nikakve tečajeve 'prilagodite se voljenoj osobi u dvije sekunde'. Ali, nekako sam to znala. Ili zato što sam bila tako očajna. Jer, znala sam da me treba. A on to nije znao ili mogao pokazati.

A ja, kao vitez u bijelom oklopu, htjela sam polupati sve vjetrenjače oko njega. Sve nakaze. Otkloniti mu sve bolove. I patnje. Preuzeti na sebe. Neovisno o tome što sam se i ja u nekoj dimenziji raspadala. Nebitno. Htjela sam napraviti sve što je u mojoj moći. Samo da on bude dobro. Samo da mi pokaže osmijeh. I svoje emocije. Prema meni.


___________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪
"Disincanto" Mango Pino

.
. . .
amami @ 14:30 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.