Brojač posjeta
99107
 
Blog
četvrtak, lipanj 19, 2008
*
Osjećam te noćas. Blizu si. Dišeš duboko pa plitko, dok misliš na mene. Želiš se povezati sa mnom. Kucaš u žili žudnje. Izgaraš za mojom blizinom. Zazivaš me mislima. Posjeduješ me u željama. Postala sam kraljica tvoje mašte. Jer, ti me poznaješ. Ti znaš.

Još jučer se činilo kao nešto što oboje želimo, trebamo. Tako istinski čisto i po nekim čudnim pravilima, čak i moguće. Još jučer je sva čežnja i želja imala svoj oblik i smisao. Mirisale su na boju noći. Mamile pokretima, zavodljivo se njišući u skladu nepoznatih nota. Opijale osjetila intezivno i duboko, bez mogućnosti uzmaka.

I sinoć sam ti davala najbolje od sebe, stvarno vjerujući da je to put kojim trebam krenuti. Prije nepunih dvadeset i četiri sata pripadala sam ti, barem djelomično. Sa željom i tendencijom predati se potpuno. Nešto prije zore moja te je energija obgrlila i vodila ljubav s tvojom. U nekoj drugoj dimenziji, na nekim drugim katovima sfere, neznanim ljudskoj svijesti, voljeli smo se.

Jutro je donijelo toplo sunce. Pomrčinu nitko nije spomenuo. Kao krpice svile koje se obmotavaju oko tijela, pjenu sam poslagala po sebi dok sam se tuširala. Famozni osmijeh sačuvala sam skriven duboko u mojim tamnim očima.

Samo za tebe.


amami @ 23:39 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.