Brojač posjeta
99107
 
Blog
utorak, svibanj 27, 2008
*
Stala sam pred njega. Gledao me u oči. Moj pogled bio je provokativan, a energija ga je počela grliti, što je i osjetio. Ruke mi je ovio oko tijela. Jednu je spustio niz moja leđa dok nije pronašao zaobljeno mjesto i nježno utisnuo prste. Drugom mi je obuhvatio glavu, držeći je u svom dlanu. Fiksirajući me pogledaom, disao mi je u lice. Moje disanje počelo se mijenjati. Osjetila sam kako mi krv kola žilama sve brže i brže.

No evolution sometimes it depresses me.
The same old same we keep repeating history.
The institution curses curiosity.
It's our conviction.
Sex is not the enemy!


Pogled nisam spuštala, fiksirala sam i ja njegove oči. Znala sam da voli tu moju drskost. Gledanje je trajalo neko vrijeme, kao da si odmjeravamo snage. Podigla sam obrvu izazivajući ga na slijedeći korak. Sakrio je osmijeh, znajući što radim. Dotakao mi je usne svojima. Nježno ih je počeo maziti tjerajući ih tim dodirima da se spontano rastvore. Tada je jezikom agresivno prodro i počeo me divlje ljubiti dok sam ga udisala.


True love is like gold,
there's not enough to go around.
But then there's God and doesn't God love everyone?
Give me a chance to turn the key and find my voice.
Sex is not the enemy!

Ona je stala iza mene i zagrlila me od iza. Ruke mi je položila nisko na trbuh i približila me sebi. Osjetila sam njene obline na svojim leđima dok me je on i dalje ljubio. Njen parfem stigao je do mene. Bijeli čaj. Počeo se miješati s mojim moschusom. Kombinacija za izgubit razum, svijest i prepustiti se samo instinktima. Nakrivila je glavu u stranu da bolje vidi kako me on upija svojim usnama i jezikom. Iznenada se pomaknuo i krenuo ljubiti nju držeći me i dalje u svom zagrljaju. Promatrala sam ih. Hvatali su ritam jezika, a u navali strasti gricnula ga je za donju usnu. Gledajući ih, spontano sam i ja ugrizla svoju. Nešto se divlje budilo u meni. Sviđalo mi se ono što sam vidjela i mirisala.

I don't feel guilty,
no matter what they're telling me.

I won't feel dirty and buy into their misery.
I won't be shamed cause I believe that love is free.
It fuels the heart and sex is not my enemy!

Njegov dodir prenuo me iz sna. Na moje pitanje jesmo li sami, počeo se isčuđavati, a onda i smijati. Bila sam sva u bunilu, a on me stao ljubiti onako toplu i snenu. Shvatila sam da sam sanjajući doživljavala slatke trenutke perverzije. Želja za nastavkom nestala je s njegovim poljupcima.

A revolution is the solution.
Sex is not the enemy! 

Drugoj ženi tu nije bilo mjesto. Barem sam ja tako mislila. Ostali osjećaji tijela i stanja uma su ostali. Ali, dok sam mu pričala dijelove sna između poljubaca, njegova reakcija me uopće nije iznenadila. Njemu se san itekako svidio.


amami @ 21:18 |Komentiraj | Komentari: 25 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.