Brojač posjeta
99102
 
Blog
ponedjeljak, svibanj 26, 2008
*
Divno je bilo biti u tvom zagrljaju cijeli vikend, namještena na tvoje lijevo rame kao i uvijek tonula sam u miran san. Bilo je posebno predavati se tebi, nekako s vremenom sve iskrenije i spontanije. Bilo je onako kako mi se sve više sviđa. Bilo je tako, jer to smo postali mi.


Preksinoć sam te gledala i nisam mogla vjerovati. Kako izgledaš, koliko snage imaš u sebi, koliko ljubavi mi možeš dati. Dodiri koje mi daješ onako usput, onako spontano, govore više od riječi. Umor kada nas nemilosrdno uzima tebe ne spriječava da me dodirneš, zagrliš, poljubiš i smiriš. Nesebičnost koju dijelimo za mene je definitivno velika novost u mom životu, jer do nekada putovala je samo jednosmjerno.

Leteći poljupci kojima me hraniš dok se lagano dosađujem, znače mi više od svega, daju mi posebnu snagu. Otopio si i zadnju sumnju u meni gledajući me onako već mjesecima, kao da znaš kada se lomim i koliko mi tada treba potvrda tvoje ljubavi. Da mi treba pokazati i dokazat da sve nije uzalud. Da sve ima svoju smisao i svoje mjesto. Jedino ti sitni dodiri i poljupci nisu limitirani niti mjestom niti okolinom. Dok pogled, onaj pravi, čuvaš samo za mene.

I nisu ovo slučajne rečenice poslagane u wordu, samo da tebe zadive i druge razniježe. I možda i zvuče kao bljuv romantika. Ali, to je svakodnevna činjenica kroz koju prolazim i ne trebam potvrde sa strane da li i nešto vrijedi. Treba shvatiti da ono što imamo kraj sebe, zahtijeva svakodnevnu obostranu pažnju i njegu da bi i dalje opstalo na životu i hranilo nas.

Tvoj osmijeh je slika mog osmijeha u ogledalu.


amami @ 08:02 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.