Brojač posjeta
99107
 
Blog
četvrtak, ožujak 27, 2008
*
Bio je to jedan od onih trenutaka u kojem znaš da se nećeš moći oduprijeti izazovu. I dok se u meni odvijala nemilosrdna borba između razuma i tijela, Marko nije imao tih problema. Prodoran pogled njegovih zelenih očiju jasno je govori što on misli i želi. Bezuspješno sam pokušavala skrenuti pogled s njegovih očiju. Njegove ruke uokvirile su moje lice tako da mi je stalno vraćao pogled na sebe. Nije mi dozvolio da odustanem sada kada smo konačno bili dovoljno odlučni i spremni. On je bio više spreman od mene.

Moj razum panično je pokušavao doprijeti do mene šaljući mi poruku s dva uskličnika. Ali moje je tijelo uživalo u tom pogledu i dodiru njegovih ruku koje su i dalje bile na mom licu. Njegov dodir stvarao je žarište i toplina se širila preko mog lica, na vrat i dalje tijelom. Moje tijelo poslalo je poruku s tri točkice. Pogled mu je postao intezivniji. Iako je vidio borbu na mom licu, nije odustao od namjere da me izludi.

Moj razum gubio je bitku pred njim. Tako sam ga željela i on je to znao. S laganim osmijehom na licu u smislu 'moja si, babe!' prišao mi je bliže. Preblizu! Njegov dah ljubio je moj obraz. Zaklopila sam oči da ne vidi kako uživam, kako ga želim, kako se predajem. Tijelo mi se ježilo. Koja milina!
-Želim te, večeras, sada, ovdje.- šapnuo je kraj uha, a mojim mozgom krenula je simfonija. U tim riječima, strasti je bilo na bacanje. Strasti prema meni. Ovo nije bila obična rečenica. Toliko sam je dugo željela čuti, a još mi je sada i šapuće u uho, pomislila sam. Mozak je poslao poruku sa pet uskličnika, ali tijelo je i dalje slalo samo točkice.

Prepustiti se tom instinktu ili ne?! Udovoljiti svom tijelu ili ne? Prepustiti se i biti spontana ili sakupiti snage i oduprijeti se? Da li sam se ja borila zbog morala ili nečeg drugog? Ne znam. Nisam mogla misliti. Marko je bio tu.  Dodirivao me. Samom svojom blizinom stvarao mi je one tako divne leptiriće u želucu. Koljena su mi bila sve slabija i slabija i pitala sam se koliko će trajati ova neizvjesnost?! Tada sam shvatila da me on čeka. Čekao je moju reakciju. A ona je bila? Još uvijek sam se borila. Tko li će pobijediti?

Njegove usne krenule su na putovanje po mom vratu. Nepotrebno je reći kako sam se počela topiti. Osjećala sam se kao med, slatko kao med. Marko se još više približio i bio je stisnut uz mene. Ruke je ovio oko mojih ramena, a usne su mu bile i dalje vrlo aktivne po mom vratu. Sve je to djelovalo na moje tijelo. U momentu kada je iz velike daljine mog razuma stigla poruka sa sto uskličnika, Marko je nježno spustio svoje usne na moje koje ga sa zahvalnošću dočekale.

Tijelo je poslalo u poruci sto točkica, a razum više nije bio u blizini.


amami @ 00:00 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.