Brojač posjeta
99102
 
Blog
srijeda, ožujak 5, 2008
*
Ukradimo vrijeme samo za nas. Sakrijmo se da nas nitko ne vidi. Da budemo sami. Jer to mi treba. Da te ne dijelim, da nam telefoni ne zvone, da nas nitko ne smeta. Jer tuđih problema uvijek će biti. Ali sada, budimo samo mi. Posvećeni jedno drugom. Da, znam, treba i tebi. Želiš to. Kao dugi vikend bez obaveza. Kao utopija modernog vremena. Kao nekada kada se to moglo. I kao danas kada se to želi.

Da zaronimo u poglede, pričajući sve bez riječi, osjećajući ono što nikada nećemo si reći, jer riječima je teško to opisati. Da nam dan dobije drugačiju boju i miris, a osjećaj zajedništva potpuniji smisao. Da poljubac nije samo jedan u letu, ukraden između obaveza, dan više iz potrebe za trenutkom. Da istinski uživamo u dodirima naših usana, a ne samo pola minute jer je život brz i mi nemamo vremena.

Da ti prstom mogu risati oblik usana, provokativno gledajući ti u oči. Tvoje usne koje će reagirati prokrvljenošću na taj izazovni dodir, a ruke koje će me čvršće uhvatiti zbog pogleda namjere koji te izluđuje. Da me tvoj poljubac u određeno mjesto na vratu ostavi bez daha. Da nam oči promijene nijanse, a pogled postane prodorniji i sjajniji. Jer osjetila će se probuditi, ona prava, duboka, koja inače spavaju. Disanje će promijeniti ritam, prateći lupanje srca. I dodiri će postati senzualniji, a reakcije intezivnije jer smo izbacili svoja ticala i upijamo jedno drugo.

I kada se zrakom počne osjećati fluid dvoje ljudi koji si pripadaju, da ne moramo gledati koliko je sati, nego se prepustiti. I sve ostalo nam neće biti bitno. Jer neće ni postojati.

amami @ 20:05 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.