Brojač posjeta
99102
 
Blog
utorak, kolovoz 19, 2008
*
Opčinjena tvojim pogledom, ne prezam ni pred čime. Ne stajem. Ne razmišljam. Naprosto, samo osjećam. I dišem tvoj miris. Na svega pola metra od mene, on putuje. Jer, vjetar je promijenio smijer. Prema meni. Mami me. I dok me sažima u svojoj punoći, pokušavam ne misliti kako bi bilo kada bih prešla tu razdaljinu. Samo jedan pokret tijela. Samo malo. Blizu, a tako daleko.


Tvoj osmijeh pokazuje da razumije koje borbe prolazim. Ipak, kao da se pomalo čudiš. Nisi siguran, jer ti je nevjerojatno misliti da mi i dalje tako mirišeš. Da i dalje tako djeluješ na mene. I gledaš me. Pogled ti se mijenja kroz spektar nijansi. Postaje mekši. Tvoj otpor da gledaš svugdje okolo, samo ne u moje oči, sve je slabiji. Popuštaš i ti. Vjetar i dalje ide u mom smjeru. Ali uz miris, sada i tvoja energija me poziva.

Pokušavam zatomiti želju. Smišljam svakojake bljezgarije, samo da misli zaposlim za neki suvisli razgovor. Ti sve manje pričaš. I sve me više gledaš. I pogled ti je drugačiji. Hipnotiziraš me. Energijom me zavodiš. Samo je miris isti. Lomim se u sebi. Rukama se igram sa kutijom cigareta. Pa sa nekim slučajnim papirićem. Nogom udaram ritam o kameni pod terase. Glazba je sve glasnija, a opet tiša. Sve oko mene postaje nebitno.

Ne sjećam se u kojem se trenu to zbilo. Niti što me na kraju nagnalo na takav čin. Svijesno ne mogu pozvati pamćenje na taj tren. Samo mi je ostao miris. U nepcu. U glavi i tijelu. Kada sam te konačno zagrlila. Nježno ti vrhom nosa prošla vratom. I osjetila sve ono što mi je mjesecima nedostajalo. Unique. I dalje.


___________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪
"Still got the blues" Gary Moore
.
.
amami @ 11:01 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.