Brojač posjeta
99102
 
Blog
srijeda, srpanj 2, 2008
*
Da, tako je. Zatvori svoje oči. Opusti ramena dok udahnjuješ polako. Zadrži dah dovoljno dugo da započne lagano boljeti. A onda izbaci sve iz sebe, ispuhni ga. Sve loše, negativno neka izađe kroz zrak koji izlazi iz tebe. Osjetit ćeš smanjenje pritiska i halapljivo ćeš udahnuti nanovo. Da, treba ti zrak.


Ti znaš da zaslužuješ bolje. Ti znaš da se koji puta nekoga mora povrijediti i pregaziti. Pogaziti riječ, slagati, pa čak i prekrižiti. Da, pogledaj se u ogledalo. Nasmiješi se sama sebi dok popravljaš svoju kosu. Zatrepći nevino okicama, kao previše puta do sada. Zadovoljno se osmijehni.

Lažima i izdajom se operi, jer najbitnije je što će drugi misliti. Istina ti samo smeta na tom putu, sakri je. Pokri je pogledima, tugom, panikom i psovkama. Samozavaravanje je čisto modni dodatak koji duša ponese sa sobom na takav put. Ti to očito znaš. I vidim da ti jako dobro i ide.

Stoga, sretno ti bilo. Od srca. Neka tvoj put bude što lakši. Bilo mi je zadovoljstvo poznavati te. I vrlo, vrlo poučno. I zato, hvala ti.


amami @ 23:07 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.