Brojač posjeta
99102
 
Blog
ponedjeljak, svibanj 19, 2008
*
Prvo je dobila poruku u kojoj joj određeni nick hvali način pisanja. I činilo se, kao da mu je bilo jako bitno doznati od kuda je crpila inspiraciju. Komunikacija je krenula. Činio se načitan, inteligentan i cinično duhovit. Konačno netko normalan i vrijedan pažnje, pomislila je i prihvatila redovnu izmjenu poruka. Čak se i veselila toj komunikaciji. Smatrala ju je intelektualnim izazovom, u tom moru napaljenih nickova. Krenula je dobrodušno u novo virtualno druženje.

Priča je išla dalje. Kako obično biva, fabula se razvijala podosta brzo. Ugodni sati, zanimljive teme, sve je bilo kako treba biti kada dvoje ljudi bez ikakvih pretenzija komuniciraju. Kraj je stigao neočekivano i čudno. Pitala se sa kime se to tjednima dopisivala. Nešto je vrištalo u prikazu tog karaktera, što je sada previše odskakalo. Kao da je bio glumac tjednima, a onda se odlučio pokazati svoje pravo lice. Ostao je gorak okus izigranosti. Bila je izmanipulirana. Emotivno ucijenjena više puta, iako osim dragosti emocija nije imala. Majstorski ispijena riječima, osupnuta lažima i nemilosrdnom igrom. Teret težine krivice htio je baciti na njena leđa. Ali, nije bio iskren. Bio je manipulator. I to je ono što ju je sačuvalo od kraha. Ali razočaranje takvom vrstom ljudi, pamtit će zauvijek.

I jedan je datum ostao zapisan: 16.02.2006. Kao podsjetnik da ništa nije onako kako se čini. Tada, uzdrmana brutalnom realnošću, javno je zapisala:

"Oni pišu nježne riječi kojima značenje ne znaju...
Zadovoljstvo nalaze u napetosti isčekivanja odgovora koji stiže nakon njihovog...
Sex spominju onako usput, ne dajući mu preveliku pažnju...
Igraju igricu -izluditćutetakodaćešgorjetizamnom-...
I što je najbitnije, ne traže sustret u RL, oh ne, oni ne...

Vi ćete biti ti, zavučeni u njihovu igru...
Željet ćete upoznati ga i poziv na kavu doći će od vas...

Ali, i zavodnicima vrijeme curi, informacije se šire...
Djevojke/žene međusobno pričaju...
Živjela virtuala!... "

Shvatila je. Neke su teme naprosto besmrtne, neograničene vremenom. Samo se akteri mijenjaju. Rola je uvijek ista i spremna za novi lik koji želi stati na scenu.amami @ 10:47 |Komentiraj | Komentari: 56 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.