Brojač posjeta
99107
 
Blog
petak, svibanj 30, 2008
*
Nalazim se u nezgodnoj i vrlo neugodnoj situaciji. Nikada do sada mi se tako nešto nije dogodilo i naprosto ne znam kako reagirati, niti kako se postaviti. Imam impuls otići, maknuti se, jer se osjećam vrlo glupo. Ok, često imam takve porive za otići, čim je neka bedasta situacija. Da ne kažem da se pitam kada me ljubi, na koga u biti misli?! Noh, šala mala.


I tako. Sve u svemu, vrlo sam kao tužna i zbunjena. Nikada nisam bila zaljubljena u nekog glumca ili pjevača. Nisam upijala njegov lik i djelo zato što mi je lijep, zgodan. Nisam se mogla zagrijati u nekoga tko mi je dostupan samo preko medija, a ne uživo. Nisam svom dečku ili frendicama govorila da sam se zatreskala u nekog glumca i da stalno blejim u sve njegove filmove. Valjda zato što se ne mogu zaljubiti u imaginaciju.

Ipak, moj se dragi nešto previše zagledao u tu glumicu. I to nije bilo koja, priznajem da vrlo je zamamna. Zatreskao se kao školarac u njene uloge, filmove i slike. Valjda mu više nisam dovoljna, tko će ga znati. Ili ona možda ima bolje uloge od ove moje životne. Ma, sigurno ima bolje role. Bit' će da je vrijeme da se i ja zaljubim u nekog glumca. Hm, možda blogerskog glumca?!

Uostalom, koliko mu pričam o blogeru, nekako me niti ne čudi da je utjehu išao pronaći u imaginarnom zagrljaju zavodljive glumice. Virtualno vs imaginarno.


amami @ 18:55 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.