Brojač posjeta
99107
 
Blog
srijeda, svibanj 14, 2008
*
Osjećaj koji me prati zadnjih dana, tjedana, čak i mjeseci, kao nocturno u e molu. Kada se akordi počinju spajati, poco a poco, dolce. Sve strastvenije, grazioso. Intezivnije, legato. Con brio! I stvaraju tako predivnu harmoniju tonova, partiture koja je napisana u molu, ali nije tužna.

Ponekad, kada nisi uz mene, poželim da ti lice mogu dodirnuti. Nježnu sonatu prstima odsvirati na tvom obrazu, onako kako to sada želim. Da si mi bliže, da te mogu pogledom zagrliti, da ti mogu u oči zaroniti. Da te mogu namirisati, zaklopljenih očiju prepoznati. Ponekad poželim, kao sada.

I svi sivi oblaci su teški. I tako je lako zamisliti tvoj osmijeh u tom sivilu. Tvoj pogled kroz tu kišu. Tvoj miris kroz tu maglu. Lako je osjetiti tragove tvojeg zagrljaja. Kako me držiš, stišćeš i štitiš. Otisak mekih usana na mom čelu. Da, tako lako.
 
Jer, tada sam te pogledala. I znala sam da sam zaronila. Preduboko. Preiskreno. Prebrzo. I nije bilo znaka stop ili ga ja nisam vidjela. Samo plava boja tvog pogleda kao beskrajna potreba, želja s naglaskom na cijelinu. Neki osjećaj, više kao intuicija. Povijena kao list na vjetru. Prema tebi.

Da, vjetar je puhao u tvom smjeru.

amami @ 23:46 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.