Brojač posjeta
99107
 
Blog
ponedjeljak, siječanj 19, 2009
*
Nije bilo naprasno, namjerno ili proračunato. Niti je bilo agresivno. Bila sam zaigrana kao i uvijek. Upoznala sam novo ljudsko biće koje me je privuklo. Toplinom,  osmijehom i duhovitošću. Bilo je znatiželjno, zaintrigirano i drugačije. Bilo je iskreno i jednostavno. Bilo je spontano.

Htjela sam toliko pitanja postaviti. Ali nisam. Zanimalo me toliko toga. I opet nisam pitala. Vrijeme nije bilo na mojoj strani. A tebi ga je kronično nedostajalo. Sati su prolazili. Dani su se pretapali. Vrijeme je radilo svoje.

I dok si ti htio nešto neobavezno i divlje, ja sam htjela duboke emocije. One koje traju i hrane. I kad si ti razmišljao o sexu, ja sam razmišljala o nježnosti. Ali, niti smo imali sex, niti smo emocijama dali priliku da se razviju. Bili smo na različitim valovima. Drugačije smo upijali detalje. Drugačije doživljavali život. Nije bilo vrijeme za nas.

Danas me često pogledaš i izgubiš se u mojim tamnim očima. Mogu točno osjetiti što misliš i o čemu razmišljaš. Uhvatim i tvoje skrivene poglede dok nešto radimo zajedno. Ali, pravim se da ih ne vidim. Da, sada ti mogu bilo koje pitanje postaviti. Ali, sada me više ništa ne zanima. Vrijeme je napravilo svoje.

Ne možeš ga vratiti.

.
amami @ 08:06 |Isključeno | Komentari: 0
Index.hr
Nema zapisa.