Brojač posjeta
99107
 
Blog
petak, kolovoz 22, 2008
*
Nepredvidljiva je kreativnost. Kao i riječi koje nemilice plaze mojom nutrinom. Osjećam se zatočena. Prisilno prisutna u samoj sebi. Sa grčevima daha. Sa rupama koje su sve samo ne dobrodošle. Rupe prošlosti. Zgrčene od krasti koje ih prekrivaju. I natežu kožu do prave boli. Bez flastera sa slojevima melema da sve ublaži. Bez zavoja koji ima iscjediteljske moći. Samo neravnina na glatkoj koži. Nepravilnost.


U nemogućnosti da kažem, jasno i glasno: NE! Uz pokušaje da zanemarim. Uz krikove da zaboravim. Uz bijegove koji su tako uzaludni. Kao jedan te isti dan, koji se ponavlja. Ponavlja i ponavlja. I opet. Ponavlja. Jer me uvijek nekako dovede na isto mjesto. U istu situaciju. Na iste muke. Pred isto lice. Sa istim nijemim krikom na usnama. Neizgovorenim riječima. I pogledom koji preklinje.

Nemogućnost izbora? Htjela bih noktima otkinuti sve zaražene dijelove mesa. Sve bolesne dijelove sebe. Kidati dok ne dođem do zdravog dijela. Do netaknutog. Ali nekako, jasno mi je da toga više u meni nema. Sve je zaraženo. Sve je bolesno. Svaka pora iste simptome ima. Lijek ne postoji. I zato, nema smisla. Samo, predati se. Kao ranjena zvijer. Ne vidati rane. Nego izaći na čistinu. Ponuditi sebe za ručak.

I prepustiti se drugim gladnim zvijerima da prekinu muke. Da prestane. Nahraniti druga bića. Da nestane.


__________________________________________


♪♫♪♫♫♪♫♪
"One" U2

. .
amami @ 14:00 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Index.hr
Nema zapisa.